"LIUs största LAN event!"


Nu händer det!

D-LAN är LiUs största LAN och även i år ska vi lysa upp den bistra februarinatten med LED och RGB. Ryck lös gaming-tornet från din battlestation och delta under ett av årets roligaste gaming event! Hitta alla datum och tider här!

Under ett okänt antal år har nu Datateknologsektionen vid Linköpings universitet bjudit in HELA LiU till att njuta av detta fantastiska event. D-LAN har något för alla. Fetaste riggen eller morsans gamla laptop (eller kanske (kanske) en konsol??), ta med dig det du gamear på!

VAD DATUM NÄR VAR
Lagsläpp 21:a Januari 12-13, 15-18 R35
Biljettsläpp 25:e Januari 13:37 Webbsida
Öppning 1:a Februari 19:00 Kårallens matsal (baksida)
Invigning 1:a Februari 20:00 Kårallens matsal
Stängning 3:e Februari 12:00

Datorplats

En datorplats ger dig ett nice ställe att placera din rigg under eventet (mycket bättre än att sitta utomhus). Platsen har dimensionerna 70 x 50 cm (så flera skärmar får helt enkelt monteras vertikalt). Kom ihåg att ta med en tillräckligt lång nätverkskabel då switchen kan vara placerad upp till 5 meter bort! Du får självklart även fri entre under hela LAN-helgen med din datorplats.

Entrébiljett

Med entrebiljett får du njuta av D-LANs sköna atmosfär, hänga i loungen eller snacka med företag! Entrebiljett kan köpas på plats och följer även dem våra +1-regler. En entrebiljett gäller för hela lanhelgen.

Datorskjuts

Datorskjuts kan bokas från en av våra sex upphämtningsställen och inkluderar även återskjuts till samma plats på söndagen. Datorskuts inkluderar ENDAST PC och skärm, båda tydligt markerade med namn, telefonnummer och LiU-ID (eget eller plussat). Hitta exakta tider för upphämtningsplatsen närmast dig här!

+1

Biljetter på D-LAN följer den klassiska +1-metoden. Detta betyder att icke-studenter kan plussas in av en student som köpt biljett. Alltså är varje biljett köpt med ett LiU-ID god för en till biljett av samma typ. Alltså kan en LiU-student med biljett köpa en till datorplats till en icke-student på sitt LiU-ID, och lika så med entrépass. En student med datorplats kan även plussa ett entrépass (OBS: ett entrépass kan ej plussa en datorplats!). Allt klart? Bra! Annars kan frågor ställas enligt nedan!

VAD KOSTNAD
Datorplats 100kr
Datorskjuts 50kr
Entrépass 20kr

Datorskjuts tider & platser

Datorskjutsen från LANet sker under Söndagen den 3:e februari till följande platser och tider:

  • 15:10-15:30 Lambohov
  • 15:10-15:30 Ryd Centrum
  • 15:40-16:00 Björnkärrsgatan
  • 15:40-16:00 Valla
  • 16:10-16:30 Gottfridsberg
  • 16:40-17:00 Skäggetorp