Hall of Fame


Här hyllar vi alla de lyckligt lottade vinnare som kammat hem förstaplatsen i någon av D-LANs turneringar.
Eller ja, här kommer vi att visa upp segrarna. När vi har segrare att visa upp. Så efter D-LAN, typ.

Dessutom kan du här träffa på alla de som gjort D-LAN möjligt (och Luttu också, för den delen).
Card image

Philip Batan

PROJEKTLEDARE


Bananrulle
Färgseende

Chäf!
Jag får ofta höra att jag ser arg ut, men så är det inte. Jag är bara förbannad. Mitt favorit sociala media är e-post. Jag brukar ha bäst koll på det mesta, men fram tills i år trodde jag att mandelmassa var grönt.

Ingen HATAR bananrullar lika mycket som mig.

Card image

Marcus Dahl

PERSONALWERK


Bananrulle
LoL-abstinens

Före detta LoL spelare, numera halvt fungerande person i samhället. Även D-LANs alldeles egna personalWERK som inte klarar av att hantera epost. (Sorry boss)

Bananrullens största missionär. Konverterat åtminstone ett dussin bananrulle-hatare.

Card image

Love Arreborn

WEBB & STREAM


Bananrulle
Kvarvarande tålamod

Skulle jag beskriva mig själv med fem ord skulle jag helst låta bli. Halva mitt jobb görs av ChatGPT, andra halvan försöker jag delegera till resten av D-LAN. Bidrar utöver det med snorkiga kommentarer och dåliga memes som är förlegade sedan länge.

Card image

Emelie Gustavsson

SPONS & EVENT


Bananrulle
OnlyFans sub-goal

Som inkvoterad tjej har jag inte mycket att bidra med. Jag är inte bra på spel och kan inga memes. Det enda jag har att erbjuda är nog min OnlyFans...

Card image

Olle Mineur

ELWERK


Bananrulle
Oskarshamn

Vissa säger att jag är en god lyssnare, men känner själv att jag har en hörselnedsättning. Annars så jobbar jag som Discord-moderator på halvtid, samtidigt som jag pluggar. Men nu, en ordvits: Vem är Oskar och var ligger hans hamn? I Oskarshamn! Vet inte vem Oskar är, för jag är Olle.

Card image

Tobias Elfstrand

TURNERING & BILJETT


Bananrulle
K/D ratio i Stardew Valley

Avdankad CS:GO-spelare. Numera blir det spel som kräver mer skicklighet som Stardew Valley och TFT. Älskar allt som har med biljetter och turneringar att göra! Men mest av allt har jag fått en nyfunnen förkärlek till bananrullar.

Card image

Erik Luttu

NÄT


Bananrulle
Olles kitten

Sjukt stilig, fråga bara din morsa. Blev kallad en blind jävel av min optiker. Bananrullens urfader och ledare till vår frälsning.

"Visar du bananrullen kärlek, är det kärlek du ska få åter."
- Luttus protevangelium 13:37

Card image

Lord Bananrulle

OFFICIELL MASKOT


Bananrulle
Gudastatus

Innan universum, då fanns det blott en sak. Ur intet, utifrån ett kosmiskt sammanträffade, så imploderade ingenting för att bli allting. Från inget kom allt - från bananrullen kom livet.

Vi har bananrullen att tacka för allt. Prisa bananrullen. Dyrka bananrullen.